Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Dr. Pál László professzor, szociológus, a neveléstudományok doktora, kandidátusa, a Magyar Tudományos Akadémia örökös tagja, 2007. szeptember 17-én, életének 82. évében elhunyt.
Soha el nem múló fájdalommal, emlékét megőrizve, gyászolják felesége, családja, valamint a HUMANITÁS Bűnmegelőzést és Társadalmi Beilleszkedést Segítő Társaság, a LÉTFORRÁS Ifjúságvédelmi Alapítvány, a LÉTTÉR Ifjúsági Társsegítő Egyesület, a Civil Humanisták Világszövetsége, a Magyar Szociális Fórum és Szociális Kerekasztal, valamint az együttműködő civil szervezetek, munkatársak, tanítványok, mindazok, akiknek tartalmas élete során önzetlen segítséget adott.

A Humanitás Társaság Elnöksége, a Létforrás Alapítvány Kuratóriuma, és a LÉTTÉR Ifjúsági Társsegítő Egyesület képviselői 2007. november 16-án, 14 órától, a BM Duma Palotában Emlékülést tartanak a Társaság főtitkára, valamint az Alapítvány elnöke tiszteletére.
Budapest, 2007. október 30.

Humanitás Társaság
Magyar Humanista Társaság
LÉTTÉR Ifjúsági Társsegítő Egyesület