A JótéKonyha a Magyar Élelmiszerbank Egyesület társadalmi vállalkozása, amely elsősorban céges eseményekre, konferenciákra és gálavacsorákra biztosít catering szolgáltatást, valamint számos családi napot és szabadtéri csapatépítő jótékonysági főzést szervez nagyszámú vállalati önkéntesnek. Ami igazán különlegessé tesz minket, az a pazarlásmentes gasztronómia iránti elkötelezettségünk és az az alapelvünk, hogy a megbízásaink nyereségét nélkülöző emberek támogatására fordítjuk. Fontosak nekünk az értékek, és ez a tevékenységünk jellege miatt szerencsére az ügyfeleinkre is elmondható – jófejek és minden esetben hálásak. Már csak egy újabb junior rendezvényszervezőre van szükségünk, hogy teljes legyen a kép. Várjuk a jelentkezésedet.
Főbb feladatok, munkák:
- „Klasszikus” rendezvénycatering, illetve jótékonysági csapatépítő sütések/főzések teljes körű menedzselése (a konyhai feladatok kivételével, ami a séf dolga)
- Rendezvények előkészítése és helyszíni lebonyolításának koordinációja (beszerzések/rendelések előkészítése, raktári összekészítés, építés és bontás, rendezvény staff irányítása, helyszíni ügyfélkapcsolat, adminisztráció, stb., jótékonysági csapatépítő programokon a program facilitálása is)
- Ügyfélkapcsolat (ajánlatok összeállítása és egyeztetése – új ügyfelek megkeresése, „hideghívásos sales” NEM része a feladatnak)
- Részvétel a JótéKonyha tevékenységének folyamatos fejlesztésében (új helyszínek, rendezvényelemek, partnerek, stb.)
- Rendezvényeszközök és alapanyagok bevételezése és összekészítése, raktár rendjének folyamatos fenntartása
- A rendezvényekkel kapcsolatos adminisztrációs és ügyintézési feladatok ellátása (anyagbeszerzések, rendelések, pénzügyek, stb.)
Mit kell, hogy tudj:
- Legyél értelmes, gyorsan és pontosan értsd meg a Rád bízott feladatokat;
- Legyél önálló és talpraesett, ha elakadsz egy feladatban, mindig legyen ötleted, hogy hogyan lépj tovább (persze azért néha mi is segítünk, ha kell J);
- Mindig és mindenkivel legyél kedves és barátságos (még akkor is, ha mások esetleg nem kedvesek Veled!);
- Légy precíz és pontos;
- Legyen fontos Számodra a minőség, ne csak a minimum szinten csináld meg a dolgaidat;
- Legyél strapabíró és rugalmas (lesz olyan, amikor rendezvény után éjjel 2-kor fogsz végezni);
- Ne legyél válogatós a feladatokban (az adminisztrációtól az anyagíráson át a raktári rendrakásig és mosogatásig mindenféle feladat lesz vegyesen);
- Ne zavarjon, ha mások előtt beszélned kell (ld. csapatépítők facilitálása);
- Bírd jól a fizikai munkát is (sokszor pakolni is kell);
- Legyen jogosítványod („B” elég) és merj vezetni Budapesten is;
- Végeztél már valamilyen ehhez hasonló munkát (1-2 éves munkatapasztalat is elég lehet, ha ügyes vagy, de persze ha több, az nem baj J).
Ami nem feltétel, de előnyt jelent:
- Ha tudsz angolul;
- Ha már dolgoztál vagy önkénteskedtél bármilyen civil szervezetnél.
- Ha komolyabb tapasztalatod van vendéglátás, különösen rendezvénycatering területen;
- Ha nem áll távol Tőled a konyha világa;
- Ha van bármilyen sales/marketinges/kommunikációs tapasztalatod;
Mit ígérünk:
- Egy olyan munkahelyet, ahol könnyű azonosulni a célokkal;
- Megfelelő munkakörülményeket;
- Normális kollégákat, akiktől tanulni is tudsz;
- Szakmai fejlődést projekt menedzsment, rendezvényszervezés és catering területeken.
Munkavégzés helye:
- Budapest, XVII. kerület Lokátor u 3. + külső helyszíneken
Jelenkezés:
Jelentkezésedhez 2024. november 22-ig küldd el nekünk az allas@elelmiszerbank.hu címre szakmai önéletrajzodat a fizetési igényed megjelölésével, illetve egy motivációs levelet – de légy szíves, ne egy olyan standard verziójú kisérő levelet írj, amit minden cégnek el lehetne küldeni, inkább legyen rövid, ne legyen benne semmi felesleges köntörfalazás, viszont legyen benne a lényeg, hogy miért gondolod, hogy Te vagy a legjobb jelölt az állás betöltésére. Mi cserébe azt ígérjük, hogy tényleg elolvassuk, amit írtál – ez számunkra a kiválasztási folyamat első fontos lépése.