Webshopadomány névvel új szolgáltatást indít a NIOK Alapítvány Adjukössze.hu programja. A szolgáltatás a webáruházakban történő vásárlásokhoz kötött adományozási lehetőséget biztosít. 

Ez az új, webshopokhoz kötött adománygyűjtési forma díjmentes a szervezeteknek és a támogatók számára sem jelent plusz kiadást. De akkor hogy keletkezik adomány? A résztvevő vállalatok az adott vásárláshoz kötődően a profitjuk bizonyos %-át megosztják a kedvezményezett szervezentekkel.

A szolgáltatás a vállalati adományozás és a magánadományok gyűjtésének egy speciális kombinációját nyújtja. A támogató a megszokott módon vásárolhat az adományozási szolgáltatáshoz csatlakozó webshopoknál, közben pedig egy általa választott szervezetet támogathat úgy, hogy neki ez semmibe sem kerül.

Már most, a kezdeti időszakban is több mint 200 webshopban elérhető az adományozási szolgáltatás, ezt a folyamatosan bővülő listát az Webshopadomány oldalán tekinthetitek meg. Néhány példa a résztvevő webshopokból:

Booking.com, Puma EU, KÄRCHER.HU, Zooplus.hu, Dyson, eoptika.hu, SINSAY, Wolt, Nike.com, REGIO JÁTÉK

Mit kell tenned szervezetként, hogyan csatlakozhatsz adománygyűjtőként?

A csatlakozás nagyon egyszerű: 

  1. Ha még nincs szervezeti regisztrációd az Adjukössze.hu-n, regisztrálj ITT!
  2. A szervezeti profilodban, a jogosultságok menüpontban aktiváld a Webshopadomány szolgáltatást  
  3. Hozd létre szervezeti profilod a Webshopadomány oldalon is

A további részeletek megtaláljátok az adjukössze.webshopadomany.hu-n a GYIK szekcióban vagy a Tudásbázisban (a láblécben). 

Fontos!

Az adományozási lehetőséget minden szervezet maga kommunikálja a meglévő és lehetséges támogatói felé, ehhez segítségként marketinganyagokat is találtok majd a szervezeti Webshopadomány profilotokban. 

Hogyan működik a támogatói oldalról?

Az adományozás módja nagyon egyszerű. A potenciális támogatónak nem kell mást tennie, mint letöltenie egy bővítményt, mellyel minden vásárlás alkalmával aktiválni tudja az adományozást. A támogatónak külön nem kell semmit fizetnie, a támogatás a vásárlása által generált profitból jön létre. 

A közelgő év végi időszak az online vásárlás fő szezonja. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Gyűjts adományt egyszerűen, gyorsan!